Kan Donduran Katil de Daha 15 Yaşında

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp’in eski erkek arkadaşı U.E.Y. tarafından vahşice öldürülmesi olayı yeni detaylarla aydınlanıyor. Olay, Arap Hasan Mahallesi’nde, Hacer’in babası İ.U.Ç’nin evinde meydana geldi.

Olayın Detayları

Olay, dün akşam saatlerinde, Hacer Çağla Çetinalp’in eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen U.E.Y. ile babasının evine ziyarete gitmesiyle başladı. Bir süre sonra baba İ.U.Ç, çocukları evde bırakarak dışarı çıktı. Eve döndüğünde, kızını kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu.

Cinayetin İşlenişi

Olay yerine çağrılan polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Hacer’in vücudunda 120’ye yakın bıçak darbesi tespit etti. Genç kızın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Gözaltılar ve Soruşturma

Cinayet şüphelisi U.E.Y, olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı. İlk ifadesinde Hacer’i kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçakladığını söyledi. Ayrıca kaçarken suç aleti bıçağı ve Hacer’in cep telefonunu yanında götürdüğü, telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında U.E.Y. ve Hacer’in babası İ.U.Ç. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx