İmamoğlu’ndan seçmene çağrı

İstanbul Büyükşehir Belediye Ekrem İmamoğlu, yarın seçimlerin yenileneceği Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesindeki vatandaşlara sosyal medya hesabından seslendi. İmamoğlu, CHP’li Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’a destek verdiğini söyledi.

İmamoğlu, Pınarbaşılı seçmenlere sosyal medya hesabından çağrı yaptı. İmamoğlu, mesajında CHP’li Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’ın yanında olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Hepinize İstanbul’dan en sıcak selamlarımı gönderiyorum. Deniz Yağan Başkanımızın yanında olduğumu ve onu çok desteklediğimi bilmenizi isterim. Eminim ki Pınarbaşı halkı tıpkı 31 Mart’ta olduğu gibi başkanımızın yanında duracak. Çünkü milletimizin haksızlığa, milletin iradesinin önüne geçme teşebbüslerine asla izin vermeyeceğini biliyorum.

“İNANCIM TAM” 

– Buna en yakından şahit olanlardan birisi de benim. Deniz Yağan Başkanımızın oy farkını daha da arttırarak Kayseri Pınarbaşı’da göreve başlayacağına inancım tam. Deniz Yağan Başkanım göreve geldikten sonra birlikte Pınarbaşı’nın kalkınması için çok önemli projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Her zaman kendisinin yanında olacak, Pınarbaşı’nın yerel ve kırsal kalkınma için atacağı adımlara tam destek vereceğiz. 

“POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ” 

– Anadolu’da eksik altyapının gelişmesine tarım ve hayvancılığının gıda sanayisinin güçlenmesine katkı sunmayı çok ama çok önemsiyoruz. Türkiye’de gerçek kalkınma hamlesinin yerelden tarımsal üreticilerimizden başlayacağına yürekten inanıyoruz. Bu nedenle İç Anadolu Bölgemizde yapılacak yatırımlara önem veriyoruz. Pınarbaşı’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tesisleşme anlamında atılması gereken önemli adımlar var.

– Et, süt, peynir üretimi için çağdaş tesisler, tarım ve hayvancılığı geliştirecek projeler Pınarbaşı’nı ileriye taşıyacak. Süt üretimi demişken bugün 1 Haziran Dünya Süt Günü. İstanbul’da uygulaması ile üreticimizi ve çocuklarımızı buluşturmuş bir başkan olarak tüm süt üreticimizinde Dünya Süt Günü’nü kutluyorum. 

– Tarım ve hayvancılığın yanında Pınarbaşı hayvansal gübre, tork ve yeşil enerji alanlarında büyük potansiyele sahip. Bu potansiyeli en iyi şekilde ortaya çıkaracağız. Aynı şekilde Deniz Yağan başkanımızın yem üretim tesisleri, asfalt şantiyesi gibi yatırımların yanı sıra altyapıyı güçlendirecek projeler için de tüm gücümüzle yanında olacağız ve onu destekleyeceğiz.

– Tesislerin planlanmasından inşaatına kadar her adımda bilgimizi, deneyimimizi, gücümüzü paylaşacağız. Bunu Türkiye’nin birçok noktasında farklı belediyelerle son beş yılda yaptık ve hayata geçirdik. Sevgili Pınarbaşılılar, yarın Deniz Yağan’ın yanında olacağınıza, seçim iptalleriyle milletin iradesinin önüne geçmek isteyenlere en iyi cevabı vereceğinize tüm kalbimle inanıyorum.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx