‘Anne olmaya karar vermeden önce kocasının ruh sağlığının düzelmesini bekledi’

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, kendisi gibi çocuk yaşlarda şöhret olan meslektaşı Selena Gomez ile sekiz yıl süren bir dargın bir barışık ilişkisini noktaladıktan kısa süre sonra, podyumların aranan ismi Hailey Baldwin’e gönlünü kaptırmıştı.

Ünlüler dünyasının gözde çifti, 2016’da başlayan ilişkilerini çok geçmeden resmiyete dökerek 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

BEBEK BEKLEDİKLERİNİ DUYURDULAR

Son dönemde sık sık ilişkilerinde kriz yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen ikili, geçtiğimiz haftalarda Instagram’dan ortak bir paylaşım yaparak bebek beklediklerini duyurmuştu.

OK! dergisine konuşan bir kaynak; Hailey Bieber’ın anne olmaya karar vermeden önce eşi Justin’in ruh sağlığının düzelmesini beklediğini öne sürdü.

“ÇOK GENÇ EVLENDİLER”

“Çok genç evlendiler ve duygusal olarak bununla başa çıkabilecek donanımda değillerdi” diyen kaynak, sözlerine şöyle devam etti:

Çok zor zamanlar geçirdiler, boşanacaklar gibi görünüyordu. Hailey, işler daha istikrarlı hale gelene kadar dünyaya bir çocuk getirmek istemedi. Justin, evlendiklerinden beri çocuk sahibi olmak istiyordu ama Hailey kariyerine öncelik verdi. Sonunda Justin, Hailey’i zorlamayı ve suçlu hissettirmeyi bıraktı ve işler o zaman tersine döndü. Papazlarının tavsiyesine başvurdular ve çok ihtiyaç duydukları terapiyi aldılar. Şimdi çocuk sahibi olacakları için çok mutlular. Çok eğleniyorlar ve her şey Hailey’nin etrafında dönüyor. Justin sonunda her zaman istediği aileye kavuşuyor.

“BEBEKLERİNİN İSMİ BELLİ”

İsmi paylaşılmayan kaynak, ayrıca ikilinin bebeklerinin cinsiyetini bildiğini ve bir isim seçtiklerini de açıklayarak; “Mükemmel olduğunu düşündükleri bir isimleri var. Ayrıca çocuk odasını da dekore etmeye başladılar. Bebekleriyle tanışmak için sabırsızlanıyorlar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx